Jednostavan trik za savršene talase koje možete sami napraviti

Stilizovana kosa je preduslov za samopouzdanje mnogih dama. Pravilo broj jedan za lepu i sjajnu kosu jeste da je redovno negujete, ali pre svega treba dobro da je nahranite barem jednom sedmično.

Ali sigurno se pitate šta vam znači lepa i negovana kosa, ukoliko nije stilizovana i ako ne čini da vaša lepota dođe do izražaja.

Talasasta kosa je uvek u modi, ali svi znamo da najsavršenije talase dobijamo aparatima koji veoma oštećuju kosu. S obzirom da nismo uvek u mogućnosti da odemo kod frizera kako bismo imale talase u kosi kakve želimo, u današnjem članku smo sa vama podelili jednostavan i veoma praktičan trik za koji ste možda čule ili ste ga probale. Trik je u traci za kosu oko koje uvijamo pramenove.

Kosu blago pokvasite pre uvijanja. Stavite traku oko glave, uvijajte oko nje jedan po jedan pramen u smeru od lica, sve dok ne uvijete celu kosu. Polovinu kose u jednom smeru, polovinu u drugom. Za najbolje rezultate prespavajte sa ovom frizurom i ujutru ćete se probuditi sa savršenim talasima, a pritom nećete oštetiti kosu.

Savetujemo vam da kupite odgovarajući preparat koji će vašoj kosi dati dodatni volumen, a koji ćete naneti pre uvijanja. Traku pažljivo skidajte kako vam se kosa ne bi umrsila, a kako biste učvrstili i oblikovali talase koristite neki od preparata za stilizovanjee. Svi znamo koliko proizvoda ima na tržištu, tako da je najbolje da potražite pomoć stručnih lica i pronađete ono što vašoj kosi najviše odgovara.

Na internetu možete pronaći veliki broj tutorijala koji vam pokazuju kako da napravite talase koristeći upravo ovu tehniku, a mi smo vam u nastavku pripremili jedan koji će vam pomoći u tome.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: