Najlepši božićni filmovi za savršeno veče sa porodicom

Praznični dani namenjeni su za uživanje sa porodicom, odmor, običaje i naravno božićne filmove. Kada se nakon prazničnog ručka porodica okupi ispred televizora, najlepše veče začiniće topla atmosfera filmova sa božićnom tematikom. Mnoštvo je filmova koji na zabavan način prikazuju različite anegdote u vezi sa praznicima, a mi smo izdvojili naše omiljene uz koje smo sigurni da će uživati cela porodica.

Zapravo ljubav

Kultni romantični film sa Hjuom Grantom u glavnoj ulozi prati nekoliko ljubavnih priča koje se na različite načine međusobno prepliću u najmagičnije doba godine. Prikazuje ljubav u mnogim njenim formama uz romantične elemente, šarmantan britanski humor i vrhunske britanske glumce.

Sam u kući

Sumnjamo da postoji osoba koja nije pogledala ovaj božićni klasik o nestašnom dečaku i njegovoj zaboravnoj porodici, ali koliko god da smo ga puta odgledali, teško je zamisliti praznike bez njega. U domišljatom nadmudrivanju šarmantnog dečaka sa dva lopova uživaće cela porodica, a film ima i tri nastavka.

Odmor

Ova romantična komedija sa Kameron Dijaz i Kejt Vinslet u glavnim ulogama donosi dve paralelne ljubavne priče koje se odigravaju na odmoru. Uz snežne pahulje na ekranu i ulicama, ovaj film će vas ugrejati, nasmejati i šarmirati.

Čudo u 34. ulici

Ovaj porodični božićni film dokazaće vam da Deda Mraz postoji i da su čuda moguća ukoliko ste spremni da verujete u njih. On donosi priču o Deda Mrazu koji mora da dokazuje svoje postojanje i devojčici koja vraća veru u njega. U ovoj toploj priči otkrićete bajku sa sudskim epilogom.

Igra sudbine

Božićna atmosfera u Njujorku, sudbonosan susret i potraga za ljubavlju recept su za odličnu prazničnu romantičnu komediju. Kejt Bekinsejl i Džon Kjuzak u glavnim ulogama vraćaju veru u sudbinsku ljubav i osmeh na lica.

Božićna hronika

Ovo je najnoviji film sa spiska, snimljen je 2018. godine i možete ga pogledati na Netfliksu. Film “Christmas Chronicles” donosi nezaboravnu avantura brata i sestre koji u božićnoj noći kreću sa Deda Mrazom na putovanje prepuno izazova u kojima će mu pomoći da spasi Božić i svoj deci donese poklone na vreme. Podsetiće vas na važnost porodice, verovanja u čuda i vratiti u detinjstvo prepuno mašte.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: