Petit Jardin – nova mala beogradska bašta

Omiljena beogradska Jazz bašta otvorila je svoju malu baštu – Petit Jardin. Na dnu Pop Lukine ulice iznad Brankovog mosta Beograđani mogu da uživaju u šoljici omiljene kafe, zalogaju mirisnih kroasana, šarmantnom enterijeru i prijatnoj atmosferi.

Ono što je koktel za Jazz Baštu, to je kafa za Petit Jardin. U ponudi se nalazi preko 20 vrsta kafa, koje možete i poneti u šetnju gradom u specijalno dizajniranim čašama. Ukoliko se smrznete, u ovaj lokal možete svratiti na topli napitak, zajedno sa svojim ljubimcima. Bez obzira da li želite da započnete dan u tišini uz šoljicu najdraže kafe i omiljeni časopis, ili da sa prijateljima uživate u razgovoru pre nego što produžite u noćni život prestonice, ovo mesto će vas obradovati, a u njemu će posebno uživati i svi ljubitelji originalnih enterijera i zanimljivih fotografija.

A osim u kafi, u Maloj bašti možete uživati i u ukusnim kolačima, ceđenim sokovima, čaši omiljenog vina, Kabinet pivu, ali najvažanije od svega je da izaberete dobro društvo sa kojim ćete podeliti prijatne trenutke u ovoj ljupkoj kafeteriji.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: