Boss – omiljeno okupljalište Subotičana

U ulici Matije Korvina u najsevernijem gradu Srbije smešten je najpoznatiji subotički restoran – Boss. Ova ulica, kao i sam restoran glavna su okupljališta Subotičana svih generacija, ali i njihovih gostiju jer je Boss postao čuven i daleko van granica Subotice.

Sada već davne 1986. u Subotici je otvorena, tada moderna i daleko ispred svog vremena, Boss picerija. Originalan enterijer, nov moderan koncept i kvalitetna usluga doveli su do toga da ovo mesto brzo prikupi simpatije Subotičana. Deset godina kasnije, od picerije, Boss postaje moderan i prepoznatljiv restoran sa bogatom ponudom specijaliteta, a 1999. otvorena je i velika unutrašnja bašta u kojoj se u letnjim mesecima traži mesto više.

Zbog velikog interesovanja Subotičana i turista, restoran se proširio i na druge objekte koji se nalaze u istoj ulici, ali Boss-u i dalje nedostaje dovoljan kapacitet za sve one koji žele da probaju njihovu kuhinju, tako da ukusna jela možete i naručiti jer restoran vrši dostavu.

U Bossu ćete uživati u jedinstvenom i živopisnom ambijentu bogatom bojama i detaljima. U centralnom delu restorana nalazi se četvrtasti šank, a odvojeni su i delovi za pušače i nepušače. Restoran je ukrašen crvenim lusterima, brojnim vitrinama sa figurama, zelenilom i prepoznatljivim slikama somborskog slikara Eugena Kočiša. Njegov rad poznat je i kroz reprodukcije na etiketama pojedinih vina “Zvonko Bogdan”, koja su u ponudi restorana. I sam Zvonko Bogdan čest je gost Boss-a.

Bogat meni osim domaćih specijaliteta sadrži i autentična italijanska, meksička i kineska jela. Probajte biftek, čuveni pileći file sa gorgonzola sosom, a nemojte propustiti ni da probate pice, jer Boss je postao čuven upravo kao picerija. Ostavite mesta za čuveni subotički dezert – palačinke sa višnjama. Bogata ponuda restorana stalno se proširuje, tako da ćete uvek otkriti nova ukusna jela.

Bez obzira da li u poznati restoran svratite na prepodnevnu kafu, ručak ili večernje piće, sigurni smo da nećete ostati ravnodušni. Ne zaboravite samo da na vreme rezervišete svoje mesto.

 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: