Novogodišnji vašar “Winter Fest” u Subotici

Ovogodišnji “Winter Fest” u Subotici biće svečano otvoren u sredu, 5. decembra u 18 časova na Trgu republike. Tradicionalni Zimski vašar trajaće do 13. januara sledeće godine i posetioci će imati priliku svakoga dana od 9 do 21 čas da posete ovu manifestaciju. 

Proizvođači zanatskih proizvoda, rukotvorina i domaće hrane izložiće svoju ponudu na drvenim štandovima – kućicama. Na Zimskom vašaru koji se ove godine održava osmi put na preko 90 prodajnih štandova posetiocima će se predstaviti zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači sa svojim umetničkim rukotvorinama, originalnim idejama za poklone, slatkišima i toplim napicima, uz mnoge ponude za decu.

Ova manifestacija ima za cilj očuvanje tradicije izrade narodnih rukotvorina, prezentovanje velikog broja proizvoda retkih i starih zanata regiona, zanimljivih umetničkih ručnih radova, promociju široke ponude domaće i organske hrane, bogate ponude različitih vrsta kuvanog vina, kao i gastronomske ponude tradicionalnih jela sa tamošnjeg područja, a sve u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Organizator manifestacije je javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace”.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: