15 poslovnih kombinacija Olivie Palermo

Praznici su se završili i vreme je za povratak radnim obavezama. Uz januarski bluz, sneg i niske temperature verovatno vam nedostaju volja i kreativnost da ujutru smislite kombinaciju za radni dan pred vama. Zbog toga smo odličili da vam priskočimo u pomoć i potražimo inspiraciju među stajlinzima Olivie Palermo.

Ukoliko pratite svetsku modnu scenu niste mogli da ne čujete za jednu od najstilizovanijih dama na njoj. Ova Njujorčanka je od obične bogatašice postala najpoželjniji gost na svim modnim događajima. Postala je poznata 2008. godine kao zvezda MTV rijaliti serije “The City” što joj je donelo saradnju sa različitim kreatorima, brendovima i modnim časopisima. Nakon toga pokrenula je svoj sajt sa savetima o modi i lepoti, a 2012. godine Njujork Post ju je proglasio za najbolje obučenu Njujorčanku. Ostvarila je saradnju sa različitim brendova za koje je kreirala linije nakita, cipela, torbi i drugih modnih dodataka.

Olivia ima nepogrešiv stil, njen recept glasi “Manje je više”. Jedna je od najfotografisanijih osoba na svetu, krasila je naslovne strane najprestižnijih modnih časopisa i nijedna bitna revija na velikim nedeljama mode se ne može zamisliti bez nje u prvom redu. Udata je za nemačkog modela Johanesa Hubla i zajedno čine najstilizovaniji par na svetu.

Potražili smo Oliviine poslovne stajlinge i donosimo vam ih u nastavku kako bismo vas inspirisali da zablistate svakog dana uprkos mračnim jutrima, zaleđenim ulicama i januarskoj depresiji.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: