Odaberite temu za svoje venčanje

Ukoliko ste nedavno zaprošene, verovatno ste već počele da maštate o svom posebnom danu i svim detaljima kako biste ga učinile nezaboravnim.

Jedan od vodećih trendova kada su venčanja u pitanju je personalizacija ove proslave i originalnost, a odličan način da to učinite je da odredite temu svog venčanja i svaki detalj osmislite u skladu sa njom.

Tema za venčanje može biti veoma širok pojam. Mladenci se najčešće odlučuju za određenu boju ili kombinaciju boja ili vrstu cveta. Kada izaberete temu, najvažnije je da svi detalji budu u skladu sa njom. Tako se izabrani cvet može naći na pozivnicama, u bidermajeru, kao dekoracija na stolovima i na torti. Ukoliko se odlučite za određenu boju, u toj boji bi trebalo da bude dekorisana sala, haljine deveruša (ukoliko ih imate), ali i svi ostali detalji.

Za temu možete izabrati godišnje doba u toku kojeg se venčavate. Tako zimsko venčanje može biti dekorisano lažnim snegom, pahuljama i ledenicama, a umesto cveća, bidermajer i aranžmani na stolovima mogu se sastojati od šišarki. Za letnje venčanje iskoristite školjke, morske zvezde i plavu boju, ali vodite računa da i ambijent i stajlinzi budu opušteni ukoliko želite da svadbeni prostor na dan pretvorite u egzotičnu plažu.

Kao inspiracija pri izboru teme može vam poslužiti i određena epoha, film, sport, zemlja ili pop kultura. Na jedan dan možete postati likovi iz omiljenog stripa, jer tog dana vam je sve dozvoljeno.

Bez obzira za koju se temu odlučite, ukoliko želite da i vaši gosti svojom stajlinzima učestvuju u njoj, ne zaboravite da to naznačite u pozivnicama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: