Belgrade Wedding Show

Ukoliko uskoro planirate venčanje, rezervišite 7. i 8. decembar za Sajam venčanja koji će se održati u hotelu Hilton. Ovo je deseti, jubilarni “Belgrade Wedding Show” u oragnizaciji magazina “Reci Da”, a organizatori ova dva dana opisuju rečima elegancija, prestiž i inspiracija.

Organizatori najavljuju izlagače koji prvi put izlažu, iznenađenja za sve posetioce i još mnogo toga. Najveća prednost sajmova venčanja je što na jednom mestu možete pronaći sve detalje potrebne za vaš savršen dan, a za koje su mladencima obično potrebni meseci. Oko pedeset izlagača, koliko vas očekuje na događaju, pomoći će vam da vaš poseban dan protekne onako kako ste zamišljali celog života.

Na jednom mestu moći ćete da se upoznate sa onim šta su modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i agencije za planiranje venčanja, novo pripremili za 2020. godinu. Biće prikazane venčanice, burme, mladenačke torte, ideje za dekoraciju i prostori za venčanja, iz ponude za narednu sezonu. Svoju ponudu predstaviće i planeri venčanja, agencije koje se bave organizacijom venčanja, cvećare, kao i nekoliko studija specijalizovanih za fotografisanje i snimanje svadbene zabave.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: