Novogodišnji Ukus fest u hotelu Metropol Palace

U subotu 7. decembra 2019. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace od 11 do 20 časova biće održan “Novogodišnji ukus fest “, festival domaće hrane i pića.
 
Na festivalu će biti predstavljena praznična lepeza preko 1500 proizvoda iz cele Srbije i regiona.

Program festivala biće u znaku predstojećih praznika ali i rođendana Ukus festa na kome će biti podeljena torta svim posetiocima i učesnicima uz zabavu i  novogodišnju atmosferu.

“Ukus Fest” je pripremio brojna iznenađenja za goste svih uzrasta. Radost kuca na čarobna vrata festivala, za mališane, mame i tate, bake i deke. Svi će imati priliku da uživaju u magijama mađioničara od kojih zastaje dah, a sa puta dolazi i Deda Mraz sa poklonima.

Tačno u podne, u 12 časova u vrhuncu čarobne festivalske zabave, Deda Mraz će podeliti prvih besplatnih 50 paketića za najbrže mališane. Posetioce očekuju mnogobrojna iznenađenja, veliki broj nagradnih konkursa znanja, ali i zanimljiva predavanja, prezentacije i radionice učesnika “Novogodišnjeg ukus fest-a”.

Posetioci će moći da probaju ukuse, da nabave proizvode nezaboravnih aroma i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suvomesnatih proizvoda, pršute, domaćih kobasica, kulena, slasnih čvaraka. U specijalnim degustacijama, posetioci će naći zaboravljena jela, sasvim prirodne sokove, likere, prava domaća vina. Za novogodišnji štimung su se pobrinuli vredni proizvođači slatkiša, pa će se mnogi zasladiti džemovima, domaćim kolačima, čuvenim slatkišima iz stare dobre bakine kuhinje.

Cena ulaznice je 250 dinara, a za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: