H&M predstavlja ženstvenu kolekciju u saradnji sa Džoanom Ortiz

Švedski brend ulične mode H&M poznat je po svojoj saradnji sa mnogim svetskim dizajnerima i brendovima visoke mode, a najnovija kolekcija nastala je zajedno sa čuvenom kolumbijskom dizajnerkom Džoanom Ortiz.

Ova dizajnerka poznata je po živopisnim paletama boja, egzotičnim cvetnim printovima, karnerima i ženstvenim krojevima, a njene kreacije, između ostalih, rado nose Bijonse i Mišel Obama. Sada će priliku da ponesu njene haljine imati i dame sa mnogo skromnijim budžetom. Kolekcija obiluje elegantnim haljinama koje se mogu nositi tokom čitavog dana. Ekskluzivna predkolekcija, koji se sastoji od četiri haljine, dostupna je od danas u prodavnicama ove modne kuće, a glavna kolekcija predstaviće se u martu 2020. godine.

“Pre-drop” predstavlja “capsule” kolekciju, sa četiri egzotična printa iz arhive ove dizajnerke – “Divlja ruža”, “Rajska orhideja”, “Kakadu” i “Mak” predstavljene u četiri živopisne boje: topla žuta, puder roze, šumski zelena i tamno braon sa uplivom koralne, uklopljene u fantastične karnere, naborane manžetne i rubove sa detaljima. Ortiz predlaže da haljine uparite sa minimalističkim sandalama, raskošnim minđušama, pletenom torbom i neobaveznom frizurom.

Kreatorka objašnjava da su dezeni nastali iz njene opsesije cvetovima, palmama i prelepim bojama koje može da vidi kada se probudi u Kaliju, u svojoj rodnoj Kolumbiji. Printovi Latinske Amerike i njena jedinstvena i vesela atmosfera mogu se osetiti u njenom dizajnu i sada će priliku da u svoj orman unesu deo ovog veselog sveta imati devojke i žene širom sveta po pristupačnim cenama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: