Besplatna digitalna konferencija na Jutjubu za sve sadašnje i buduće roditelje

Predstojećeg vikenda, 5. i 6. decembra, održaće se besplatna digitalna konferencija Savetovališta Bebiron namenjena sadašnjim i budućim roditeljima u Srbiji.

Tokom dva dana svi zainteresovani će imati priliku da pogledaju predavanja vrhunskih stručnjaka na Jutjub kanalu Savetovališta Bebiron i da postave pitanja vezana za trudnoću, porođaj, negu i ishranu beba i dece.

Prvi dan konferencije je posvećen trudnoći. Učestvovaće ginekolog Uroš Ravilić na temu fiziologije trudnoće kroz trimestre.

Uroš Ravilić govoriće o obaveznim pregledima i kontrolama, kao i o blizanačkoj trudnoći. O ishrani u trudnoći i tokom dojenja bebe govoriće mr. sci. med. dr Igor Dimitrijev. Psihijatar prim. dr Slobodan Simić govoriće o ulozi tate u trudnoći i tokom porođaja.

Drugi dan je posvećen porođaju, ranom rastu i razvoju dece. Ginekolog dr Maja Milojević održaće predavanje na temu kako prepoznati prve znake porođaja, koje su sve faze porođaja, daće pojašnjenje o porođaju sa epiduralom i o carskom rezu.

Neonatolog dr Vladan Milojević govoriće o pravilnom dojenju i značaju majčinog mleka. Zatim će na raspolaganju roditeljima biti priznati beogradski pedijatar dr Marija Petrić, tokom čijeg predavanja će trudnice saznati kako se pravilno pripremiti za prvi bebin dan u kući, kao i koje su najčešće zablude roditelja u vezi sa bebama.

Patronažna sestra Savetovališta Bebiron će svim mladim roditeljima, svojim savetima, pomoći oko najčešćih problema u vezi sa kupanjem i presvlačenjem bebe.

Na kraju konferencije, logoped dr sci. med. Nataša D. Čabarkapa će svojim savetima pomoći roditeljima da na pravilan način pomognu svojoj deci u razvoju njihovog govora. Oba dana konferencija počinje u 11 časova.

Savetovalište Bebiron je neprofitna organizacija, jedinstveno digitalno Stručno savetovalište namenjeno trudnicama, mamama, tatama, bakama, kao i svima onima koji sa puno ljubavi i pažnje brinu o svojim bebama.

Savete mogu dobiti od tima pedijatara, ginekologa i patronažnih sestara, tokom 24 časa, svih 365 dana u godini, putem društvenih mreža. 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: