5 kreativnih poklona za novorođenče

Odabir idealnog poklona za novorođenče zna biti veoma težak i zahtevan zadatak. Pri prvoj kupovini poklona za bebu uvek je najbolje birati originalne i kretivne poklone koji će ostati detetu kao večna uspomena, ukoliko se sa bebinim roditeljima ne dogovorite drugačije. Ukoliko će pred vama biti ovakav zadatak, u nastavku vam donosimo 5 ideja za kreativne poklone.

PERSONALIZOVANA KUTIJA ZA PRVE BEBINE USPOMENE

Personalizovane kutije su sjajan način za čuvanje uspomena (prvih cipelica i garderobe, zubića, cucle ili prvog pramena kose). Na našem tržištu možete pronaći različite modele ovakvih kutija, a budući da će roditelji biti posvećeni kupovini najpotrebnijih stvari za prve dane bebinog rođenja, sigurni smo da će ih ovakav poklon ostaviti bez teksta.

POKLON VAUČER ZA FOTOGRAFISANJE

Profesionalne fotografije novorođenčadi su najlepši poklon za roditelje, ali i za dete kada odraste. Poklon vaučer za fotogradisanje je sve popularnija vrsta poklona i sigurni smo da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za ovakvu vrstu iznenađenja.

RADOSNICA

Radosnica je knjiga – album koja pomaže u sakupljanju i čuvanju najlepših fotografija i uspomena na najdraže trenutke iz prve godine života bebe. Za razliku od nekadašnjih, danas možete pronaći najrazličitije kreativne radosnice koje mogu biti personalizovane i u pakovanju po vašoj želji.

UNIKATNI RUČNO RAĐENI PROIZVODI

Ručno rađeni proizvodi su poslednjih godina doživeli veliki povratak, a posebno zahvaljujući društvenim mrežama spoznali smo različite kreativne, jedinstvene i vredne komade koji “imaju dušu”. Izbor je veliki, na vama je odlučite.

KNJIGA

Poznato je da svakodnevnevno čitanje deci, od prvih dana njihovih života bogati detinjstvo i donosi brojne prednosti kada je u pitanju razvoj. Čitajući najmlađima stvarate rituale i uspomene kojih ćete se čitavog života sećati. Zbog toga je kvalitetna knjiga uvek pravi poklon.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: