Zarina prolećna kolekcija inspirisana je Marokom

Čuvena španska modna kuća predstavila je novu žensku kolekciju za proleće inspirisanu severom Afrike. U pustinjama Maroka modeli su poneli kaftan haljine u neutralnim bojama, komplete sa resama, lepršave tunike, bele pačvork haljine i druge komade inspirisane ovim ambijentom.

Uz mnoštvo nakita, ukrase za kosu, tipične marokanske papuče, između raznobojnih ćilima, čajnika, lampi i peščanih dina, smeštena je savršena scenografija u kojoj je pažnja posvećena svakom detalju. Uz originalnu muziku i izlazak sunca, pet mladih modela donelo nam je duh Maroka u komadima koji jedva čekamo da se nađu u našim prodavnicama.

Za fotografije je bio zadužen živa legenda Stiven Majzel, a za spot koji zapravo predstavlja pravi mali film čuveni Fabian Baron. Birajući umetnike koji su sarađivali sa najvećim “high end” brendovima, Zara je još jednom pokazala zbog čega zauzima vodeće mesto na “high street” sceni, dajući prednost umetnosti, estetici, kvalitetu i originalnosti, u svemu drugačijim od komercijalih kompanja mnogih brendova.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: