Šta se nosi na “Koačeli”

U toku je muzički festival “Koačela” koji svakog proleća u Kaliforniji okuplja najveće muzičke zvezde različitih žanrova i predstavlja centralni događaj u Severnoj Americi. Na nekoliko bina smenjuju se izvođači rok, pop, indi, hip-hop, elektronske muzike, a osim muzičkog programa posetiocima su predstavljene i umetničke instalacije i skulpture.

Svake godine, ovom festivalu, koji je jedan od najposećenijih festivala u Americi, ali i u svetu, prisustvuju brojne ličnosti iz javnog života i veliki broj mladih ljudi željnih zabave.

U ambijentu kalifornijske pustinje, publika bira autentične stajlinge u boho stilu, tako da se vremenom ustanovio nezvanični “Koačela dres kod”. Koliko je važno šta će se nositi na “Koačeli”, govori i činjenica da pojedini modni brendovi početkom proleća izbacuju kolekcije inspirisane ovim festivalom nazvane po njemu.

S obzirom na letnje temperature, na “Koačeli” se nose teksas šorcevi, kupaći kostimi, kratki topovi, ali i duge cvetne suknje i haljine, kimona, kaubojke, cveće u kosi, rupičasti i providni materijali, boje i mnoštvo aksesoara. U nastavku pogledajte neke od najzanimljivijih autfite za koje su se devojke odlučile ove godine.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: