Silvija Ćerasi – kolumbijska dizajnerka ženstvenih komada

Prvi sunčani dani podstakli su nas da počnemo da razmišljamo o prolećnim komadima, trendovima za novu sezonu, razigranim krojevima i veselim bojama, a onda smo otkrili dizajnerku Silviju Ćerasi (Silvia Tcherassi) i njenu kolekciju koja je upravo ono o čemu maštamo.

Ova kolumbijska kreatorka sa adresom u Majamiju karijeru je započela kao dizajner enterijera, da bi se vremenom preusmerila na modni dizajn u kom uspešno gradi karijeru već više od 25 godina. Silvija je jedna od najuspešnijih dizajnera Latainske Amerika i prvi dizajner sa ovog područja koji je svoje kolekcije predstavio na nedeljama mode u Parizu i Milanu.

Ćerasi kreira ženstvene komade inspirisane kulturom i prirodom njene rodne zemlje, prepoznatljiva je po karnerima i puf rukavima, a u izradi koristi najfinije italijanske materijale.

Svoju aktuelnu kolekciju “Resort 2019” kreirala je sa idejom da stvori ženstvene šik komade koje će pripadnice svetskog džet-seta poneti na ekskluzivnim svetskim destinacijama. Njena kolekcija obiluje dezenima, bojama i teksturama, voluminiziranim rukavima, smelim i upečatljivim komadima. Dominiraju crvena, narandžasta i žuta boja, a među komadima preovlađuju haljine.

Silvijine komade do sada su ponele Dženifer Lopez, Dua Lipa, kao i neke od najpoznatijih svetskih modnih blogerki, a broj poznatih dama koje prepoznaju njen rad sve više raste. Ova svestrana umetnica je i vlasnica luksuznog hotela u Kartageni, a dok posmatramo njene haljine, zamišljamo kako u njima sa koktelom u ruci celu noć plešemo na upravo tako živopisnoj i romantičnoj destinaciji.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: