Šal: Topli modni dodatak i neizostavni komad u hladnim danima

Iako su jesen i zima godišnja doba u kojima pre svega želimo da se zaštitimo od hladnoće, modni detalji su obavezni deo svakog stajlinga, pa i u hladnim danima. Jesen je upravo period kada stil i umetnost slojevitog oblačenja dolaze do izražaja, kada sa minimalnim aksesoarima i malo truda i kreativnosti možete postići da vaše odevne kombinacije ostanu zapamćene.

Hladno vreme gotovo da i ne možemo zamisliti bez šala, koji postaje naš svakodnevni saputnik, sve do prvih prolećnih dana. Pored svoje praktične uloge da nas ugreje, šal je i nezaobolazan modni dodatak koji daje jedinstven pečat našim odevnim  kombinacijama i čini naš “outfit” potpunim.

Šal možemo nositi na različite načine, umotan više puta oko vrata, prebačen preko ramena, uvučen u kajiš oko struka, neobavezno umotan, što prvenstveno zavisi od njegovog oblika, veličine i materijala, bilo da je reč o šarenim, jednobojnim, onim sa dva lica, predimenzioniranim ili pak minimalnim. Ove jeseni su posebno popularni takozvani “oversized” šalovi i ako ih nemate, brzo ih nabavite jer su jesenji “must have”.

Ukoliko vam nedostaje svežih ideja kako da napravite savršenu odevnu kombinaciju upotpunjenu ovim komadom, mi smo tu da vas inspirišemo. U nastavku  vam donosimo zanimljive predloge kako da ponesete šal u svakodnevnim prilikama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: