20 poslovnih kombinacija Miroslave Dume

Ukoliko pratite svetsku modnu scenu, nemoguće je da niste čuli za Miroslavu Dumu. Ova Ruskinja obavezan je posetilac najvećih modnih reviju na kojima zauzima počasno mesto u prvim redovima. Već godinama važi za jednu od najmoćnijih i najuticajnijih žena na svetskoj modnoj sceni, majka je troje dece, neprikosnovena kraljica stila, a njene stajlinge kopiraju žene širom sveta.

Karijeru je započela kao novinar, a 2011. godine osnovala je u Rusiji medijsku platformu “Buro 24/7“ koja se bavi modom i umetnošću, a do sada se njen sajt proširio na Australiju, Hrvatsku, Ukrajinu, Kazahstan, Azerbejdžan, Singapur, Maleziju, Mongoliju, Meksiko i Bliski istok. Osnovala je modnu marku “Tot” za trudnice, majke i decu, gde se osim proizvoda mogu naći i saveti u vezi sa majčinstvom. 2017. osnovala je i “Future Tech Lab”, investicioni fond koji pomaže novim tehnologijama i održivim inovacijama da se povežu, međusobno sarađuju i stvaraju proizvode i brendove u modnoj industriji. Mira je i filantrop, bavi se humanitarnim radom, osnivač je udruženja koje pruža hitnu medicinsku pomoć deci i zalaže se za širenje svesti o potrebi zaštite životne sredine.

Mirin stil je jedinstven, savršeno kombinuje najnovije modne trendove sa klasičnim komadima, sofisticarani ženstveni stil i nonšalantnost u odevanju i u svakoj prilici iznova dokazuje da je modna ikona. Izdvojili smo za vas 20 Mirinih poslovnih kombinacija koje će vas inspirisati da se svakog jutra doterate za predstojeći radni dan.


Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: