Pozajmite ideje za letnje kombinacije od šarmantne Aleksandre Pereire

Leto se bliži kraju, ali topli dani nam pružaju priliku da još uvek nosimo omiljene lagane haljine, kratke suknje, jarke boje i letnje aksesoare. Ukoliko vam je ponestala inspiracija i pitate se svakog dana šta da obučete, predstavljamo vam šarmantnu špansku influenserku Aleksandru Pereiru i njene autfite.

Aleksandru, koja je pre više od 10 godina započela svoj modni blog “Lovely Pepa”, danas na Instagramu prati skoro dva miliona ljudi koji uživaju u fotografijama sa njenih putovanja i savršenom stilu ove Španjolke. Umesto da, kako je prvobitno planirala, postane pravnik, ljubav prema modi, fotografiji i putovanjima, odvela ju je drugim putem, gde je uspešno izgradila svoje ime. Imala je priliku da sarađuje sa brojnim prestižnim bendovima i modnim kućama, ali je kreirala i svoju modnu liniju.

Ovo leto Aleksandra provodi na Ibici i Majorci, gde je ponela sve aktuelne trendove uključujući lila – najpopularniju boju leta, dugu belu haljinu, pletene torbe i šešire, najpopularniju suknju leta, bermude, puf rukave, mini suknje, cvetni dezen, majice sa naramenicama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: