U Zari možete pronaći praznične poklone za svaki horoskopski znak

U domaćim medijima odjeknula je vest da Zara zatvara prodavnice u našoj zemlji. Vest koja je uzdrmala ljubitelje španskog brenda brzo se ispostavila kao netačna, a sve je počelo od toga što su građani dobijali mejlove sa ovom informacijom, kao i o tome da se ovim povodom organizuju rasprodaje. To nas je još jednom podsetilo da proveravamo svaki izvor, ne otvaramo sumnjive mejlove, proveravamo pošiljaoce, ali i budemo skeptični prema medijima i novinarima koji nažalost pišu tekstove bez ikakvog istraživanja.

Kada smo rešili ovu nedoumicu, možemo da razmišljamo ponovo o kupovini u prodavnicama mnogima omiljenog brenda. Kako se bliži vreme praznika i darivanja, planiramo i kako ćemo obradovati svoje najdraže. Ukoliko vam nedostaje inspiracija i čini vam se da ste već istrošili sve ideje, Zara je osmislila interesantne modne dodatke koji će posebno obradovati ljubitelje astrologije.

Reč je o “Horoskop kolekciji”, koju čine svilene marame, kao i vrećice sa nekoliko simpatičnih detalja. Marame su ukrašene motivom pojedinačnog horoskopskog znaka u sredini, dok je na rubu marame ispisan naziv horoskopskog znaka. Ukrasne vrećice dostupne su u četiri različite boje, u zavisnosti od horoskopskog znaka, sa motivom svakog, a unutra se nalazi par sokni, skranči gumica i maska za oči takođe sa motivom izabranog horoskopskog znaka.

Svilena marama je modni detalj koji će obradovati modne sladokusce jer se bez nje ne može zamisliti savršen stil, dok je set sitnica takođe potreban svakoj dami. Cena marame, kao i ovog seta je 2590 dinara i dostupni su za poručivanje na sajtu Zare.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: