Osnovni komadi potrebni za večernji izlazak

Ako ste od onih osoba koje vole noćni život, ali ipak ne želite da vrtite nekoliko odevnih kombinacija u krug, ali ni da trošite čitavo bogatstvo na noćne autfite, onda je ovo članak za vas.

Pre svega akcenat treba staviti na racionalnost, odnosno umeće da iskoristite jedan komad na mnogo načina, a da on dobije potpuno drugačiji izgled. Ali tu je reč o poigravanju sa modom, odnosno znati da je lepota u detaljima koji će svaku vašu odevnu kombinaciju učiniti efektnijom i drugačijom, što modni znalci veoma vešto praktikuju.

Veoma je važno da pored osnovne šminke koju treba da imate u neseseru, takođe imate i klasične odevne komade koje možete poneti na različite načine, kao i par komada koji su sezonski i u trendu. Na taj način nećete potrošiti mnogo novca, a uvek ćete biti stilizovane.

Klasične crne ili bež neutralne salonke

Nije vam potrebno pregršt cipela u različitim bojama i dezenima, već je racionalnije uložiti novac u kvalitetne cipele koje su neutralne i koje ćete lako uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. Cipele u bež boji vizuelno će vam izdužiti nogu i savršen su izbor za letnje mesece, dok se u zimskim mesecima odlučite za crne koje možete nositi sa čarapama.

Klasične pantalone ili farmerke

U noćni provod možete izaći i u farmerkama koje vam dobro stoje, a koje možete uklopiti sa dobrom košuljom i cipelama na štiklu, dok je klasičan par pantalona neophodan u vašem garderoberu. Puštena talasasta kosa, divlje raspuštena uz adekvatnu šminku i ovakvu odevnu kombinaciju učiniće da budete ženstveni i zapaženi gde god da se pojavite.

Haljine

Uvek imajte spremne dve ili tri klasične haljine koje vam dobro stoje, a koje možete poneti uz pojas, nekada uz dobru kožnu jaknu i čizme, kao i uz dobar nakit i verujte da ćete svakog puta izgledati drugačije.

Crna odevna kombinacija

Crne odevne kombinacije nikada ne izlaze iz mode i odraz su elegancije, stoga ako ne znate pravilno da ukopite garderobu najbolje je da se odlučite za ovu boju jer sasvim sigurno sa njom nikada nećete pogrešiti.

Torba

Uložite novac makar u jednu klasičnu torbu za večernje izlaske koju možete koristiti uz mnogo odevnih kombinacija.

Modni detalji

Modni detalji su veoma važni, mogli bismo reći i najvažniji. Pratite aktuelne trendove i sebi priuštite moderne modne dodatke koji će dati pečat svakoj vašoj odevnoj kombinaciji. Njih možete da kombinuje na različite načine i zavisno šta obučete i oni će izgledati drugačije. Bižuterija nije skupa, ali će upečatljivi komadi vaše kombinacije učiniti ineteresantnim, kao i dobar kaiš ili pojas.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: