Kako nam se nepopularan modni detalj devedesetih vratio u velikom stilu

Ljubitelji serije “Seks i grad”, koja je obeležila jedno vreme i ostala upamćena po svojim šarmantnim junakinjama, priči o prijateljstvu, muško-ženskim odnosima, ali i modi, verovatno se sećaju epizode “Scrunchie”. Komentarišući roman svog dečka Burgera, Keri Bredšo ga kritikuje što njegova zamišljena junakinja sa Menhetna nosi “skranči” (ukrasnu gumicu za kosu od materijala) jer nijedna Njujorčanka koja drži do sebe ne bi dozvolila da ovaj modni detalj ponese, osim u kupatilu dok se umiva. Danas ipak, ne bismo mogli da se složimo sa čuvenom Keri.

Nakon devedesetih godina, kada se smatralo da ove gumice nose samo domaćice koje ne prate trendove niti vode računa o stilu, ovog leta ih viđamo na trendseterkama širom sveta. Luksuzni svetski modni brendovi predstavili su ovaj retro aksesoar na nedeljama mode, posle čega bi ga, usuđujemo se da poverujemo, ponela i sama Keri.

Leti svakodnevno imamo problem kako da uprkos vrućinama zadržimo trendi frizuru, pa se najčešće odlučujemo za podignutu kosu. Bez obzira da li birate konjski rep, pletenice ili mesi punđu, ove gumice biće im odličan dodatak. U ponudi su različiti materijali, boje i dezeni, a najčešće su ove gumice od pliša i satena. U nastavku pogledajte kako da iskombinujete ovaj pristupačan detalj i veoma jednostavno osvežite svoju frizuru.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: