Dekorativa – Čarobni pleteni komadi za bebe

Sestre bliznakinje Tanja i Sanja iz Šapca godinama su svojim prijateljima poklonjale pletena odelca za bebe ili dekoraciju za sobice mališana. To se mnogima svidelo pa su polako krenule i prve narudžbine i za samo nekoliko meseci njihov hobi prerastao je u mali biznis. Tako je 2012. nastala Dekorativa.

Da štrikaju naučile su ih baka i mama još kada su imale 7 godina. U njihovoj ponudi mogu se naći personalizovani ramovi sa podacima rođenja i slikom deteta, dekorativna imena za krevetac i slatke stolove, ogledalca, nalepnice za kola (Beba u autu), uspomene na krštenja i venčanja, table sa značenjem imena, inicijali za vrata dečijih soba, satići, i naravno od štrikeraja džemperići, ponča, džakovi za bebe, plišane trake za kosu.

U ponudi su proizvodi koje same kreiraju na osnovu nekih iskustava i predstava o tome šta bi ljudima moglo da se svidi, ali i želja mušterija koje sprovode u dela. Zahtevi mušterija su različiti, ali se trude da na svaku želju odgovore. Najlepši deo svega su, kako ističu, pozitivni komentari i komplimenti, kao i činjenica da imaju dosta stalnih mušterija.

Sve Dekorativine proizvode možete kupiti preko Fejsbuk i Instagram stranica gde često imaju akcije i popuste, kao i nagradne igre u kojima poklanjaju svoje proizvode.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: