Uskoro počinje novogodišnja manifestacija “Trg bajki”

Nijedan mesec u godini nije magičan kao decembar. Gradovi su okićeni, ljudi nasmejani, a praznična euforija vlada svuda oko nas. Ali čini se da se niko više od dece ne raduje praznicima. Zato iskoristite svaki slobodan trenutak i odvedite svoju decu da uživaju u zimskim čarolijama.

Novogodišnja manifestacija Trg bajki biće priređena od 1. do 30. decembra 2019. ispred Teatra Vuk na Zvezdari (Bul. kralja Aleksandra 77a).

U sklopu prazničnog programa Beogradska zima 2019-2020, tokom decembra svakodnevno će se igrati naše narodne bajke, opere za decu, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Srbijašumama, Zvezdarskim ekološkim centrom, Čuvarima zanata, a deca će moći da uživaju u bogatom inkluzivnom programu.

Na ovom Trgu tokom decembra u pretprazničnom i prazničnom raspoloženju, uz brojne glumce, pevače, animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina.

Ulaz je besplatan.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: