Ada mall se otvara 24. maja

Beograd ovog meseca dobija još jedan tržni centar. Dugo najavljivani Ada mall u Radničkoj ulici svoja vrata otvara posetiocima 24. maja. Na dan otvaranja sve posetioce očekuju posebne šoping pogodnosti, brojne aktivacije i iznenađenja.

Na samom ulazu na Adu Ciganliju smestio se ovaj tržni centar na četiri sprata i 90 hiljada kvadratnih metara. Objekat će imati i prostranu podzemnu garažu sa 1000 parking mesta.

Inspiracija za ovaj projekat arhitektama bila je neverovatna lepota Ade Ciganlije, koja ga okružuje. Poput nje Ada mall je vedar, prirodan, živ i jedinstvenog oblika. Ovaj tržni centar jedinstvenim čini mnogo dnevnog svetla i dosta zelenih površina u samoj zgradi.

Osim poznatih svetskih brendova koji se već nalaze na našim tržištu, kupce će obradovati i novi brendovi kojih do sada nije bilo u našoj zemlji, poput kozmetičkih kuća Kiehl’s i The Body Shop, poljskog modnog brenda Mojito, kao i modnih brendova Piazza Italia i Lee Cooper. Ljubitelji filmova uživaće u CineStar bioskopu.

Najfiniji gastronomski specijaliteti nalaze se na trećem spratu, a kruna prostora posvećenog isključivo hrani i zabavi jeste premium food court – Merkada, gastronomski koncept inspirisan španskim modernim pijacama koji donosi najlepše ukuse sveta. U njemu će se naći nesvakidašnji izbor restorana i kuhinja, kao i poseban izbor vinskih sorti i piva.

Radno vreme tržnog centra biće od 10 do 22 časa.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: