30 belih bluza za savršen klasičan stil

U nedostatku inspiracije, ili zasićeni brojnim trendovima koji se veoma brzo menjaju, u osmišljavanju svakodnevnih kombinacija okrećemo se klasičnim komadima. Najčešće lepota i jeste u jednostavnosti, što dokazuje svedeni sofisticirani stil Francuskinja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐄𝐌𝐌𝐀 𝐇𝐈𝐋𝐋 (@emmahill) дана

Istovremeno najjednostavnije, ali i najefektivnije kombinacije uključuju belu bluzu. Ovaj komad veoma je zahvalan za kombinovanje i možete ga nositi od jutra do mraka. U poslovnim prilikama belu bluzu možete ukombinovati sa suknjom ili pantalonama, a za opuštena izdanja dovoljan vam je omiljen par farmerki. Ponesite je sa farmerkama visokog struka i imaćete savršenu kombinaciju u kojoj možete provesti ceo dan. Uz efektne detalje menjajte stajling i ne verujemo da će vam ova kombinacija ikada dosaditi, već ćete za njom posegnuti svim onim danima kada “nemate šta da obučete”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) дана

Potražili smo bele bluze u prodavnicama koje su dostupne u našoj zemlji i pronašli veliki izbor modela. Ovaj jednostavan komad javlja se u mnogo varijacija, pa tako možete pronaći zanimljive krojeve i materijale koje možete poneti i u elegantnim prilikama. U zavisnosti od ukusa izaberite modele sa mašnama ili širim rukavima, ukrašene čipkom, sa vezom ili karnerima, na preklop ili vezivanje. U nastavku pogledajte 30 modela koje smo izdvojili.

H&M

H&M

H&M

Cortefiel

H&M

H&M

H&M

Springfield

Stradivarius

H&M

H&M

Zara

Stradivarius

H&M

 

H&M

Springfield

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Stradivarius

Springfield

H&M

Stradivarius

H&M

P.S. Fashion

H&M

H&M

 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: