Koncerti koji nas očekuju u Srbiji u februaru

Februar osim što je mesec u kom se slavi ljubav, odnosno Dan zaljubljenih, mesec je i niza koncerata koji nas očekuju u Srbiji. U nastavku smo vam pripremili koncerte koje možete posetiti i uživati u numerama vaših omiljenih izvođača.

TOM ODELL

U utorak 12. februara u 21 čas u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, muzička zvezda nove generacije, talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor Tom Odell prvi put će nastupiti u našoj prestonici.

Publika će imati priliku da na koncertu uživa u njegovim novim pesmama, ali i uz njegove dobro poznate hitove “Another Love”, “I Know”, “Grow Old With Me”, “Hold Me” i druge.

Cene ulaznica su 2200 dinara i 2900 dinara.

MASSIMO SAVIĆ

Ako niste smislili kako da provedete Dan zaljubljenih, mi vam predažemo romantičan koncert Massima Savića, jednog od najboljih muških vokalnih izvođača u regionu.

Massimo, poznat i kao hrvatski The Voice, 14. februara u 20 časova u Sava Centru napraviće koncert za pamćenje. Publika će imati priliku da uživa u njegovim baladama, a ulaznice možete kupiti po cenama od 1900 do 2800 dinara.

U subotu 16. februara u 20 časova Massimo će održati koncert i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Zbog velikog interesovanja koncert je rsprodat, ali su organizatori najavili i 17. februara na istom mestu u isto vreme još jedan njegov koncert.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a informacije možete dobiti putem telefona 021 520 091.

“Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam polјubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je lјubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učinićemo taj dan, to veče – nezaboravnom”, ističe Massimo.

ĐURA I MORNARI

Da li znate da nam zvuk mediterana stiže u Beograd? Spremite se za ritmove salse i rumbe, rum i kubanske cigarete, sambu i cha-cha, na Kopakabanu i Ipanemu, kao i na nepregledno duge plaže, poručuju nam Đura i mornari.

14. februara u 22 časa u Udruženju rok muzičara Srbije očekuje vas koncert ovog poznatog benda. Karte možete kupiti na ulazu po ceni od 300 dinara.

LEGENDE

Grupa Legende 16. februara u 20 časova, u Velikoj dvorani Sava Centra, dvadeset petu godinu zaredom održaće koncert.

“Prvi koncert u ovoj dvorani, grupa je održala na Bogojavljenje 1995. i do sada uzastopno, svih 25 godina je održavala koncerte, što je nezabeleženo u dosadašnjoj istoriji Sava Centra“, saopštili su organizatori i naglasili da će shodno tome uprava Sava Centra za taj jubilej grupi dodeliti posebno priznanje za vernost.

Grupa će na koncertu svirati svoje najveće hitove, a ulaznice možete kupiti na blagajni Sava Centra i na prodajnim mestima Eventima i Ticketsa.

Ulaznice možete kupiti po cenama od 1600, 1800 i 2000 dinara.

Takođe, u Velikoj sali Doma kulture u Čačku 14. februara u 20 časova Legende će održati koncert.

LEXINGTOND BEND

14. februara u 20 časova u dvorani SPENS-a u Novom Sadu, Lexington bend će napraviti veliki koncert. Svojim poznatim numerama svojoj publici će ulepšati Dan zaljubljenih.

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj Gigstix prodajnoj mreži.

NENO BELAN & FIUMENS SVIRAJU PESME GRUPE ĐAVOLI

U četvrtak 14. februara u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda pevač i gitarista Neno Belan i njegovi Fiumens održaće koncert posvećen isključivo pesmama legendarne splitske grupe Đavoli, jedne od najvažnijih rok grupa na prostoru bivše Jugoslavije.

22. novembra prošle godine, njihov prvi koncert u Domu omladine Beograda je veoma brzo rasprodat.

Ulaznice koštaju 1.500 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko Ticket Vision-a i sajta www.tickets.rs.

VAMPIRI

Na Dan zaljubljenih, 14. februara kultni bend Vampiri održaće koncert u SubBeerni Centru, u Beogradu (Cetinjska 15).

Vampiri vas zovu da pripremite svoje plesne cipele, lepršave haljine, brilijantin iz naftalina i dođete na koncert, a oni će se pobrinuti da ožive bezbrižnu mladost, probudiće nostalgiju za ludim danima i godinama.

Vampiri planiraju da dovedu i goste iznenađenja i ulepšaju vam Dan ljubavi.

U prodaji su solo ulaznice po ceni od 800 dinara i za zaljubljene parove po ceni od 1200 dinara, a možete ih kupiti u kafeu “Šikarica”(Skadarska 22) svakog dana od 16.30 do ponoći.

DECA IZ VODE/EKV TRIBUTE BAND PROJECT I TANJA JOVIĆEVIĆ

Na Dan zaljubljenih u 21 čas u Božidarcu,  EKV “Deca iz vode” vam spremaju veliko iznenađenje i prvi put nastupaju zajedno sa specijalnom gošćom Tanjom Jovićević koja je bila prateći vokal ovog benda u periodu od 1989. do 1993. godine.

Udruženje “Deca iz vode” u oviru koga deluje i bend, ima za cilj da učini da sve ono što je bilo nekad bude tu i dalje, za današnje generacije, stoga sarađuje sa bivšim članovima EKV-a. Do sada su zajedno sa njima nastupali Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-1987), Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević će biti četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode, koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji orginalu EKV tribute koji je postojao. Potvrda za to je učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 500 dinara u Felix Shop-u, TC Sremska i Božidarac kafeu. Na dan koncerta cena karte iznosiće 700 dinara.

BETI ĐORĐEVIĆ I PRIJATELJI

Sigurni smo da ne postoji osoba koja ne zna čuveni hit “Počnimo ljubav iz početka”, po kom je poznata Beti Đorđević. Za sve ljubitelje ovakvog zvuka imamo divne vesti.

U utorak 19. februara u 20 časova u Domu omladine Beograda, ova muzička diva održaće veliki solistički koncert sa ekipom odabranih muzičara.

Beti Đorđević i prijatelji će provesti publiku kroz hitove evergrina, soula i džeza koji su obeležili njenu višedecenijsku karijeru. Prvi deo nastupa biće posvećen njenim najvećim hitovima iz oblasti zabavne muzike, a drugi će predstaviti njenu veliku ljubav – odabrane soul i džez numere.

Ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem njihovog sajta. Cena ograničenog broja ulaznica u pretprodaji iznosi 600 dinara, dok će redovna cena iznositi 800 dinara. Mesta su sedeća i numerisana.

THE BEST: RUSKI DŽEZ I BALKANSKI FUSION

U četvrtak 28. februara u 20 časova, na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine, prvi put će zajedno u jednom bendu svirati najveći etno džez pijanista Srbije Vasil Hadžimanov (klavir) i najveći etno džez saksofonista Rusije Oleg Kirjejev (saksofon), koji će izvesti džez kompozicije u neponovljivim aranžmanima, prožete ruskim i srpskim tradicionalnim melosom.

Muzičari su izabrali svoja omiljena autorska dela koja na najizrazitiji način pokazuju njihovo majstorstvo i talenat. Ruski džez i balkanski fjužn – tako bi u par reči moglo da se opiše usmerenje programa koju će muzičari predstaviti ne samo ljubiteljima džeza, već i svim poštovaocima sjajnog i sadržajnog zvuka.

Oleg Kirjejev i Vasil Hadžimanov su započeli svoju saradnju još pre dve godine. zajedno su krenuli da istražuju spoj tradicionalne muzike i popularnih pesama što je rezultiralo nastajanjem novog projekta rusko-srpskog džeza.

Cene ulaznice iznose 800 dinara, 1000 dinara i 1200 dinara.

JOSIPA LISAC

Muzička diva Josipa Lisac odlučila je da među retkim ovogodišnjim koncertima (biće ih svega desetak) bude i Novi Sad, gde će održati koncert 24. februara u 20 časova u Srpskom narodnom pozorištu.

Ulaznice za Josipin novosadski koncert od 17. januara koštaju 2.400, 2.200, 2.000, 1.800 dinara preko Gigstix-a i na blagajni SNP-a.

KONCERT JADRANKE JOVANOVIĆ “LJUBAV NA DAR”


U četvrtak 14. februara od 20 časova u sali Narodnog pozorišta u Nišu, biće održan koncert “Ljubav na dar” na kom će nastupiti poznati srpski mecosopran Jadranka Jovanović, a gost na koncertu će joj biti niška operska pevačica Dragana Moles.

Nišlije će na Dan zaljubljenih imati priliku da uživaju u arijama koje će izvoditi ove dve operske dive.

Jadranka Jovanović je u svojoj dosadašnjoj karijeri, koja traje 38 godina, ostvarila preko 2.000 nastupa u operama i na koncertnim podijumima širom sveta. Otpevala je preko 70 uloga iz opera i vokalno-instrumentalnih dela, od kojih su najupečatljivije: Abigaila, Pepeljuga, Santuca, Eboli, Karmen, Amneris, Đovana Sejmur, Princeza de Bujon.

Cena ulaznice je 500 dinara, a prodaju se na blagajni niškog Narodnog pozorišta.

KERBER

Lazarevačka publika će 14. januara od 20 časova u Centru za kulturu imati priliku da uživa u legendarnim hitovima grupe Kerber. Kerber će u Lazarevcu održati akustični koncert sa gudačkim orkestrom. Uz violine, ksilofon, kontrabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Cena ulaznice je 1000 dinara.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: