10 stajlinga sa farmerkama koje možemo nositi i na posao

Farmerke su odevni predmet koji svako od nas ima u svom garderoberu, a u kom se osećamo udobno, moderno i opušteno . Uvek su u trendu i možete ih poneti u svakoj prilici, kombinujući ih sa različitim odevnim predmetima i dajući im potpuno drugačiju formu. Ako imate sreću da na radnom mestu nemate strogo propisan dres kod, onda se nećete svakog jutra buditi razmišljajući  šta ćete obući jer ćete uživati i sa lakoćom kombinovati vaš omiljeni par farmerki.

Farmerke nikada nisu dosadne, jer ukoliko ih kombinujete sa različitom garderobom vaš stajling uvek izgleda drugačije. Na posao ih možete nositi uz različite blejzere, džempere, košulje svih boja i dezena, uz adekvatni par ravnih cipela ili onih na štiklu, espadrila ili baletanki i aksesoara poput sata, ešarpe ili diskretnih minđuša i bićete odlično stilizovani. Tamnije farmerke više imaju poslovni karakter, ali i svetle mogu doći u obzir, ako nisu previše uske ili iscepane.

U nastavku smo za vas pripremili 10 poslovnih stajlinga sa farmerkama koje vas mogu inspirisati da budete moderne, prepoznatljive i upečatljive u svom radnom okruženju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: