Top 5 parfema koje morate imati

„ Parfem nije vidljiv, ali je nezaboravan i nedostižan. On je najava žene, a ostaje i nakon što je ona otišla.“

–Koko Šanel

Poput garderobe, parfem koji koristimo govori mnogo o nama. On oslikava naš karakter i stil, a ujedno čini da se osećamo lepše i sigurnije. Da li ste osoba koja preferira glamurozan izgled ili ste pak neko ko preferira prefinjenost, sofisticiranost i minimalizam ili volite da budete dominantni gde god da se pojavite?

Ukoliko imate dilemu da pronađete odgovarajući parfem, pripremili smo za vas 5 najprodavanijih parfema, sa kojima sigurno nećete pogrešiti.

Sì Passione by Giorgio Armani je opisan kao “neodoljiva kombinacija gracioznosti, snage i nezavisnog duha”. Namenjen je strastvenim ženama koje uživaju u igrama zavođenja. Mirisne note ružičastog bibera, ruže, vanile, jasmina, kedrovine učiniće da se osećate ženstveno i samouvereno.

Coco Chanel Mademoiselle je savršen parfem kome je teško odoleti.  Namenjen je nežnim, elegantnim i senzualnim damama. Miris se otvara blistavom narandžom i bergamotom. U srcu je bugarska ruža, jasmin, ylang – ylang i mimoza, a u bazi su pačuli, tonka, vetiver, opopanaks, vanila i beli mošus.

Gabrielle Chanel namenjen je samosvesnim, moćnim i ženama sa stavom. Najavljivan je kao “apstraktni cvetni miris”. Mirisne note su mandarina, grejp, crna ribizla, jasmin, ylang – ylang, cvet narandže, mošus, sandalovina.

Good Girl Velvet Fatale by Carolina Herera je namenjen kraljicama zavođenja i inspiriše žene da budu neodoljive svakom muškarcu. Mirisne note su citrus, badem, kafa, jasmin, koren irisa, bugarska ruža, tonka, sandalovina, vanila, amber.

Because it’s YOU by Emporio Armani namenjen je šarmantnim i prerfinjenim damama kojima je teško odoleti. Kompozicija mirisnih nota je cvetno – voćna. Sadrži malinu, neroli, ružu, vanilu i mošus.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: