Proveren recept za uklanjanje kamenca sa sanitarija

Žena. Osim što treba da bude negovana, doterana, načitna, uredna, kulturna, treba i da vodi računa o svom domu. Ponekad je gotovo nemoguće završiti sve obaveze u jednom danu, pa kuća najčešće trpi. Ali nemojte to da vas brine, jer niste jedina osoba kojoj kuća nije redovno sređena, a veš ispeglan.

Kada i odlučite da je generalno sredite, sigurni smo da vam najveću glavobolju zadaje ribanje kupatila, odnosno čišćenje nakupljenog kamenca na sanitarijama.

Svi znamo da su hemijska sredstva za čišćenje veoma agresivna i da ih treba potpuno izbaciti iz upotrebe jer mogu da nam ugroze zdravlje, ali ih i uprkos tome koristimo jer nam pomažu u borbi protiv kamenca. Neretko im se vraćamo upravo iz uverenja da tvrdokornu prljavštinu ne može očistiti ništa osim skupih i nezdravih hemikalija.

Da to nije tako, razuverićemo vas kada probate preparat koji se pravi od samo dva sastojka. Nije štetan, veoma je povoljan, efikasan, učiniće vaše čišćenje veoma jednostavnim i uštedeće vaše vreme.

Recept:

U plastičnu pumpicu za čišćenje pomešajte 300 grama limuntusa i pola litre deterdženta za sudove. Dobro izmeštajte i naprskajte površinu koju želite da očistite, ostavite 20 minuta da ostoji, a potom isperite. Ukoliko je potrebno postupak možete ponoviti.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: