Novi parfemi koje ćete obožavati u hladnim danima pred nama

Odabir parfema koji će vam pristajati i ocrtati vašu ličnost na pravi način težak je zadatak, iako vam se možda čini drugačije. Parfem doprinosi da se osećate moćno, samouvereno i odvažno u svakoj prilici i daje pečat svakom vašem autfitu.

Ukoliko ste u potrazi za novim mirisnim notama koje ćete poneti ove jeseni i zime u nastavku smo za vas pripremili tri predloga kojima nećete odoleti.

DOLCE&GABBANA THE ONLY ONE EAU DE PARFUM INTENSE

The Only One Eau de Parfum Intense je novi parfem predstavljen 2020. godine sa notama orijentalnog cveta. Gornje note su neroli, italianska mandarina i zelena jabuka, srednje note su jasmin, kokos i cvet narandže, dok su bazne note vanila, kašmir i kedar.

GIORGIO ARMANI BEAUTY – MY WAY

Sedam godina nakon što je lansiran prvi parfem iz čuvene “Si” edicije, kuća “Giorgio Armani Beauty” predstavila je potpuno novu kompoziciju My Way. Gornje note ovog parfema čine bergamot iz Kalabrije i cvet narandže iz Egipta, u srcu je indijska tuberoza u kombinaciji s infuzijom Jasmine Grandiflorum i Jasmine Sambac, a bazne note sastoje se od burbon vanile s Madagaskara, kedrovine i belog mošusa.

MARC JACOBS PERFECT

Moderan, blistav i ženstven, Perfect je prijatan cvetni miris opojnog kvaliteta. Miris se otvara sočnim notama rabarbare i narcisa koje okružuju srce sačinjeno od bademovog mleka. U osnovi, kedrovina i kašmiran pružaju mirisu mek i suv kvalitet. Perfect nije ono što očekujete, ali je sve što treba da bude.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: