3 originalna poklona za diplomski

Završetak studija jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog čoveka. Odbranom diplomskog rada studenti završavaju jedno veliko razdoblje u svojim životima i taj poseban dan večno pamte. Ukoliko u svom okruženju imate blisku osobu koja je nedavno ili tek treba da diplomira i razmišljate šta da joj poklonite, u nastavku vam donosimo 3 originalne ideje za poklone koji se pamte.

PERSONALIZOVANI ROKOVNIK I HEMIJSKA OLOVKA

Nezaobilazni aksesoari gotovo svih poslovnih ljudi jesu rokovnik i hemijska olovka. Oni su siguran izbor sa kojim nećete pogrešiti kada je odabir poklona za diplomski u pitanju, posebno ukoliko ih personalizujete i izaberete u skladu sa senzibilitetom i stilom osobe kojoj poklanjate.

KOFER

Kvalitetan putni kofer je dobar poklon za svaku priliku, a kada ga poklanjate za diplomski inspirišete i motivišete na poslovna, ali i sva druga putovanja.

INSPIRATIVNA KNJIGA O KARIJERI

Nakon završetka studija sledi traženje posla i odabir radnog mesta, kao jedan od najvažnijih segmenata u životu svakog čoveka. Kvalitetna knjiga je uvek odličan poklon, a ona koja pruža smernice i savete za razvoj karijere i rad na sebi je odličan poklon za ovu priliku.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: