Nove mirisne note koje morate imati ove jeseni

Svako godišnje doba sa sobom donosi nove modne i “beauty” trendove, pa tako i kada su mirisne note u pitanju. Jesen je rezervisana za jače, teže i oporije mirise, poput začinskih, orijentalnih i drvenastih, nasuprot leta kada su zastupljene lepršave, lagane note. Izbor parfema može dosta da otkrije o osobi koja ga nosi, a nije lako izabrati svoj omiljeni u izobilju i raskošu velikog broja mirisa. Najvažnije je da pronađete onaj koji vas opisuje, koji će probuditi bezvremensku ženstvenost koju svaka od nas nosi u sebi, onaj koji će učiniti da se osećate samouvereno i zapaženo gde god da se pojavite i kakvu god modnu kombinaciju da nosite.

Ako ste od onih pripadnica lepšeg pola koje još nisu izabrale svoj jesenji mirisni favorit, mi vam donosimo nove mirise renomiranih modnih kuća. Za koju god notu da se odlučite, bez sumnje ćete ostaviti dobar mirisni utisak.

L ‘INTERDIT by Givenchy

“L ‘Interdit” je najnovije parfemsko izdanje francuske modne kuće Givenchy i urađen je po uzoru na stari klasik iz 1957. godine. Parfem opisuje uzbuđenje koje donosi nešto što je zabranjeno. Izgrađen je  na osnovu kontrasta između buketa belog cveća (koji uključuje jasmin, tuberozu i cvet narandže) i intenzivnih drvenih i zemljanih nota pačulija i vetivera. Zaštitno lice novog “L ‘Interdit” izdanja je glumica Runi Mara.

JOY by Dior

Ovaj parfem zamišljen je kao energičan, živahan i nežan miris sreće i dobrog raspoloženja takav da ga “morate osetiti da bi ga objasnili”. Kompozicija “JOY by Dior” opisana je kao vibratna harmonija citrusa i cveća, dok se ruža s Diorovih ikoničnih polja cveća u Grasu meša sa jasminom i osvežavajućim citrusima. U samoj bazi nalaze se sandalovima i mošus, koji parfemu daju dodir nežnosti i senzualnosti. Lice reklamne kampanje je holivudska glumica Dženifer Lorens.

The Only One by DOLCE & GABBANA

“The Only One” je opisan kao “miris koji obuhvata esenciju sofisticirane i hipnotizujuće ženstvenosti”, prikazuje sliku žene kojoj se svi dive, koja je u centru pažnje gde god da se pojavi. “Dolce & Gabbana The Only One” je verzija već postojećeg parfema “Dolce & Gabana The One”, koji je lansiran 2006. godine. U srcu parfema otkrićete primamljivu aromu cveta irisa i gurmanske kafe koja će dati karakter ovoj jedinstvenoj kompoziciji. Orijentalni akordi sandalovine, vanile i pačulija potapaju celu kompoziciju i daju dubinu ovom luksuznom mirisu. Lice najnovijeg parfema “Dolce & Gabbana The Only One” je glumica Emilija Klark.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: