Negujte svoju kožu tokom trudnoće uz pomoć prirodnog uljanog seruma

Najveći ljudski organ je koža. Ima veoma značajnu funkciju u očuvanju našeg organizma od štetnih spoljašnjih uticaja, zbog čega je veoma važno na koji način je negujemo, kakve preparate koristimo i koliko pažnje joj posvećujemo.

Svakoga dana treba voditi računa o koži, a posebno to treba činiti tokom trudnoće. Žene često nisu svesne činjenice da u drugom stanju sve što unesu ili ne unesu u organizam može imati uticaj na razvoj ploda, pa tako i kozmetički preparati koje nanosimo na nju.

Kada je kozmetika u pitanju uvek je najbolji izbor ona koja je proverena, prirodna i bez štetnih sastojaka. Ukoliko vam takvi proizvodi nisu finansijski pristupačni, uvek ih možete sami napraviti. U nastavku vam donosimo recept za prirodni uljani serum kojim možete negovati kožu tokom trudničkih dana.

Potrebno vam je 50 ml bademovog ulja koje je odlično protiv nastanka strija, 5 kapi eteričnog ulja prave lavande i 3 kapi eteričnog ulja semena šargarepe. U bočicu sipajte bademovo ulje, a potom nakapajte eterična ulja. Promućkajte serum i nanosite ga svakog dana na lice i telo nakon truširanja i umivanja. 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: