Napravite same savršenu novogodišnju frizuru

Ove godine nemamo priliku da Novu godinu dočekujemo u omiljenim klubovima, restoranima, na trgovima, već ćemo najluđu noć provesti kod kuću u društvu svojih najbližih. Ova neobična godina podsetila nas je koliko su nam važni poljupci i zagrljaji i da je porodica najlepše i najsigurnije mesto na svetu.

Ipak, iako nećemo biti na velikim proslavama, nema razloga da se ne doteramo i zadovoljne sobom uđemo u novu godinu. Bez obzira da li ćete veče provesti uz božićne filmove, televizijski novogodišnji program, društvene igre sa porodicom ili romantičnu večeru, prazničnu pidžamu zamenite omiljenom haljinom, obujte štikle, otvorite šampanjac, upalite prskalice, nalakirajte nokte, na lice stavite šljokice i napravite frizuru.

Za savršenu novogodišnju frizuru nije vam potreban odlazak kod frizera, već je možete napraviti i same. Nećete pogrešiti ako se odlučite za blage talase koji već godinama ne izlaze iz mode. Možete ih napraviti pomoću prese ili figara, a ukoliko izbegavate da koriste aparate koji toplotom oštećuju kosu, postoji način da savršene talase dobijete i bez njih.

Ukoliko ste ljubitelj punđi, takođe možete pronaći veliki broj tutorijala kako da ih napravite same. Izaberite opuštenu punđu jer nije potrebo da svaka dlaka bude na svom mestu.

Iako ih najčešće povezujemo sa letom, pletenice su takođe jednostavan i zanimljiv izbor za svečanu frizuru. Napravite jednu ili dve riblje kosti ili rajf od pletenice.

Savršen dodatak novogodišnjim frizurama su različiti ukrasi za kosu. Izaberite zanimljiv rajf, ukosnice ili veliku mašnu.

Za koju god frizuru da se odlučite dodatno je ukrasite šljokicama. Ova noć je retka prilika u kojoj možemo reći da ne postoji previše sjaja na licu, telu, noktima ili kosi, a sprejeve za kosu sa šljokicama možete naći u drogerijama.

Nema tagova 0

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: