Najbolji tečni puderi pristupačnih cena

Nakon vrelih letnjih meseci u kojima smo izbegavali šminku, a posebno tečne pudere, sa dolaskom septembra, padom temperature i povratkom svakodnevnim obavezama, vraćamo se i svojoj rutini kada je šminkanje u pitanju.

Kompletna šminka ne može se zamisliti bez tečnog pudera, koji predstavlja prvi korak kada je šminkanje u pitanju. Pre svega, važno je izabrati puder koji odgovara vašem tipu kože, kao i odgovarajuću nijansu. U ponudi je veliki izbor proizvoda različitih brendova, ali da biste imali kvalitetan i postojan puder nije neophodno da plaćate visoke cene. Potražili smo drogerijske pudere koje možete kupiti po pristupačnim cenama, a čijim rezultatima ćete biti zadovoljne kao da ste koristile mnogo skuplji proizvod.

BOURJOUS HEALTHY MIX

Bourjois Healthy Mix tečni puder definitivno je jedna od najboljih drogerijskih podloga, pre svega zato što ten izleda besprekorno nakon njenog nanošenja. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli na bazi voćne terapije, ovaj puder daje svež izgled koži. Srednje je prekrivne moći i traje do 16 sati. Odgovara normalnoj i suvoj koži.

LOREAL TRUE MATCH

Ovaj puder idealan je za sve koji vole formule koje se savršeno stapanju s bojom tena i čine da koža izgleda prirodno. Sve nijanse savršeno su prilagođene prirodnim tonovima kože. Pokrivna moć je srednja i priža koži zdrav sjaj. Idealan za svakodnevnu šminku, ali će ispuniti vaša očekivanja i kada vam je potrebna jača šminka. Najviše odgovara ženama sa normalnom ka mešovitoj koži.

MAYBELLINE FIT ME

Ovaj puder se savršeno prilagođavanja tenu i potpuno stapa s kožom te ten izgleda potpuno prirodno. Formula sa upijajućim puderom kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim, a izbor nijansi je jako dobar.

REVLON COLORSTAY

Ovaj puder dolazi u 2 varijante – za normalnu i suvu i za mešovitu i masnu kožu. U prvoj verziji, formula je hidrantna, dok je u drugoj bez ulja. Tekstura je, u oba slučaja, lagana i lako se stapa s kožom, a pruža jako prekrivanje i postojanost.

MAYBELLINE SUPER STAY

Još jedan puder kuće Maybelline našao se na našoj listi. Ukoliko volite pudere sa potpunom pokrivnom moći i mat efektom, on je odličan izbor za vas. Toliko je dugotrajan i snažan da se zadržava na licu i do 24h bez topljenja i ostavljanja neprijatnih fleka. Idealan je za sve one koji imaju masnu kožu, ali i za sve specijalne prilike. Dostupan je u 6 različitih nijansi.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: