Kakve frizure ćemo nositi ove godine

Januar važi za najduži i najdepresivniji mesec u godini. Povratak poslu nakon praznika, zima, sivilo i prazan novčanik mnogima stvaraju nezadovoljstvo. Najbolji način da popravite raspoloženje je da napravite neku promenu, a najbrža i najlakša je promena frizure. I sada je pravo vreme za nju. Otkrivamo vam koje frizure će biti najpopularnije 2020. godine ukoliko i vi planirate da posetite frizera, a želite da budete u trendu.

KRATAK BOB

Bob frizura već godinama ne izlazi iz mode, ali dok je prethodne godine bila popularna njena duža varijanta, ove godine ćemo nositi kratak bob. Ova frizura stoji gotovo svima, a promenom razdeljka i stilizovanja, možete je menjati kako vam ne bi dosadila. U zavisnosti od oblika lica i kvaliteta kose izaberite ravno sečen ili stepenasti bob, kao i način na koji ćete stilizovati ovu frizuru.

ŠIŠKE

Šiške su jedan od najefektnijih načina da drastično promenite izgled bez skraćivanja svoje duge kose. Ove godine posebno će biti popularne u kombinaciji upravo sa bob frizurom, ali će se nositi i duge guste šiške sa razdeljkom, po ugledu na Francuskinje. Ove šiške daće dozu šika vašem izgledu, a zanimljive su i jer ćete imati frizuru i kada podignete kosu u rep ili punđu.

STEPENASTA KOSA

Ove godine u modu se vraćaju stepeni i čuvena “Rejčel” frizura. Devedesetih godina prošlog veka žene širom sveta kopirale su frizuru koju je Dženifer Aniston nosila u “Prijateljima”, a izgleda da ćemo ovu frizuru viđati i u narednim mesecima. Stepeni daju volumen kosi i ističu njenu teksturu. Stručan frizer pažljivo će stepenovanje prilagoditi vašem obliku lica.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: