Kako uz pomoć limuna posvetleti podočnjake

Podočnjaci su uglavnom posledica nezdravog načina života. Nastaju usled nedovoljne količine sna, stresa, zbog nedostatka tečnosti u organizmu, prekomerne izloženosti kože UV zracima, loše ishrane, usporene cirkulacije, upotrebe cigareta, a takođe se mogu i genetski naslediti.

Oni čine da izgledate umorno, iscrpljeno ili čak bolesno. Podočnjaci predstvljaju veliki estetski problem i kod muškaraca i kod žena, naročito ukoliko se teško prikrivaju, stoga svi koji ih imaju žele da ih se reše.

Vitamin C se pokazao kao izuzetno efikasan kada je u pitanju osveženje kože. Ukoliko preferirate upotrebu prirodnih preparata za negu, sigurno znate koliko je limun moćan kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu. Limun za lice vraća svežinu koži i revitalizuje je. Vitamin C sprečava propadanje kolagenskih veza na koži , te na taj način usporava starenje kože i sprečava pojavu bora.

Kako biste posvetleli podočnjake potrebno je redovno da koristite limunov sok, tako što ćete njime natopiti gazu ili tupfer, potom pažljivo naneti ispod očiju, ostaviti da deluje 15 minuta, a potom isprati.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *