Besplatan seminar o dojenju i joga za trudnice

Povodom Svetske nedelje dojenja, Medela Srbija u okviru svoje kampanje kojom pruža podršku dojenju, budućim mamama poklanja seminar o dojenju i čas joge koji će se održati 8. avgusta od 19 do 21 čas u prostorijama Envoy Conference u Gospodar Jevremovoj 47 u Beogradu.

Ova vrsta joge namenjena je trudnicama koje žele da budu aktivne za vreme trudnoće i da se pripreme za porođaj i dolazak bebe. Sve statistike kažu da su trudnice koje su vežbale jogu imale lakši i brži porođaj. Bile su smirene, psihofizički spremne i potpuno opuštene su ušle u najvažniji period svog života. Čas vodi Nataša Borota, babica, sertifikovani instruktor Hatha i Prenatal joge.

Nakon opuštanja uz jogu, sledi predavanje o dojenju i nezi novorodjenčeta koje će održati Jelena Perić, savetnica za laktaciju Medela Srbija, pedijatrijska sestra sa Odeljenja neonatologije, univerzitetske klinike u Minhenu. Govoriće se o benefitima dojenja, kao i o dojenju u porodilištu i kako to zapravo izgleda u prvih šest nedelja.

Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu putem FB stranice “Volim Jogu – Joga za trudnice i mame” u inbox. Broj mesta je ograničen.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: