Top 3 motivacione knjige za hladne januarske dane

Da li je i za vas zimska idila kada odlučite da provedete dan u toplom krevetu, sa šoljom toplog čaja ili kafe i dobrom knjigom u rukama? Ima li šta lepše nego kada jedan naizgled običan dan pretvoritete u savršen i krenete na duhovno putovanje koje će vam obogatiti život novim saznanjima, učiniti ga kvalitetnijim i što je najvažnije pružiti vam unutrašnji mir.

Ljubitelji popularne psihologije će uživati u tri knjige koje smo izdvojili, a koje će vam pomoći da što bolje razumete svet oko sebe i istinski spoznate svrhu života. U nastavku pročitajte o kojim knjigama je reč.

KALUĐER KOJI JE PRODAO SVOJ FERARI

Ovo je priča autora Robina S. Šarma, o Džilijanu Mentlu, vrhunskom advokatu koga su trka za uspehom i novcem, kao i neuravnotežen život doveli do skoro fatalnog infarkta usred završne reči u prepunoj sudnici. Fizički slom dovodi do krize duha koja ga tera da razmisli o svom životu i shvati njegov smisao.  U potrazi za tim odgovorima odlazi na jedno neobično putovanje, u visine Himalaja među mudrace Sivane, gde upoznajući jednu staru kulturu otkriva svoj unutrašnji mir i uči da živi sa više strasti i smisla. Ova inspirativna priča nam govori kako da naučimo da živimo život pun radosti i budemo zahvalni na  svakom novom danu.

U VORTEXU OSTVARENIH ŽELJA 


Ova knjiga autorke Ane Bučević može nam poslužiti kao priručnik koji će nam pomoći da kreiramo vlastitu realnost uz pomoć Zakona privlačenja i svedočimo čudima u svom životu. Na svestan ili nesvestan način u prošlosti smo kreirali život kakav danas živimo, odnosno našu sadašnjost, a kroz knjigu saznajte na koje sve načine možemo uticati na promene koje želimo da se dogode, koliko su misli važne i koje su to metode koje će nam zauvek promeniti život.

TAJNA 

Knjiga “Tajna”, autorke Ronde Bern, oko sebe je sakupila neverovatnu grupu pisaca, filozofa, umetnika i drugih izuzetnih ljudi različitih profesija koji govore o Tajni koja je vekovima vešto čuvana od strane privilegovane manjine. Po prvi put u istoriji sveta, neko je odlučio i uspeo u nameri da Tajnu saopšti čitavom svetu i tako od njega stvori srećnije i bolje mesto za život svih nas. Mnogi veruju da za sakog ko pročita tajnu više neće ništa biti isto. Spoznaće sve tajne koje život čine srećnim. Tajna ne nudi gotove recepte, ali vam otkriva puteve i prečice kako da potpuno ovladate svojim životom i svojom sudbinom. Cilj ove knjige nikako nije da vas menja ili popravlja već da vam pruži radost kroz koju ćete naučiti da volite svaki deo sebe i da vas nauči da poštujete svaki trenutak koji vam je dat da ga provedete na ovoj izvanrednoj planeti. Jer tek kada naučite da usrećite sebe moći ćete da usrećite i ljude koji vas okružuju.

 

 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: