Sutra se održava jedanaesta “Jevremova – ulica susreta”

Sutra, 21. aprila od 11 do 16 časova opština Stari grad obeležava Cveti, slavu i Dan opštine tradicionalnom manifestacijom “Jevremova – ulica susreta”.

Kao i prethodnih deset godina, nedelju dana pred Uskrs, Gospodar Jevremova, jedna od najlepših dorćolskih ulica postaje mesto susreta i druženja, komšijske sloge, dečjeg žamora i dobrih starograđanskih vibracija.

Posetioce će dočekati više od 200 izlagača, bogat program na dve bine, mirisi i ukusi svih krajeva Srbije, nastupi muzičkih zvezda, pozorišnih i plesačkih trupa.

Domaćin programa na glavnoj bini (koja se nalazi ispred Ustanove kulture Stari grad, na uglu sa Kapetan Mišinom) biće Ivan Ivanović. Na sutrašnjoj manifestaciji će nastupiti i glavna zvezda ovogodišnje “Ulice susreta”, Vlado Georgijev. Veliki deo programa posvećen je deci, a ove godine posebno, jer se obeležava 100 godina predškolstva na Starom gradu.

Defile predškolaca pod maskama, brojne radionice za decu, program na dečjoj bini ispred vrtića “Leptirić”, na kojoj će se odigrati predstava “Tvrdoglavo slonče” sa mladim glumcem Nikolom Rakočevićem i mjuzikl “Naši problemi” samo su deo sadržaja u kom će učestvovati i uživati najmlađi Beograđani.

Program manifestacije – bina Stari grad

12 časova – otvaranje manifestacije

12.15 časova – Džezzvremova sekstet i Ljiljana Sađil

13.20 časova – defile predškolaca duž ulice i uručivanje plakete povodom stogodišnjice Predškolske ustanove “Dečiji dani”

13.45 časova – nastavak svirke Ljiljane Sađil i Džezzvremova seksteta

14.20 časova – proglašenje pobednika Starogradske olimpijade kulture i uručivanje nagrade “Ključevi Jevremove”

14.30 časova – svirka Vlade Georgijeva

Program manifestacije – Bina ispred vrtića Leptirić

11 časova – predstava “Tvrdoglavo slonče”

12 časova – mjuzikl “Naši problemi”

12.45 časova – hip-hop nastup GRUBB fondacije

13.10 časova – nastup školskih bendova sa Starog grada

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: