Prednovogodišnji koncerti koji nas očekuju u Srbiji

Decembar je mesec kojem se gotovo svi radujemo i koji je po pravilu prepun raznovrsnih dešavanja, običaja i sadržaja, a ljudi su u duhu praznika, veseli, razdragani i nasmejani. A ima li šta lepše nego poslednji mesec ove godine ispratiti uz pesme naših omiljenih pevača? Danas smo za vas pripremili članak o prednovogodišnjim koncertima koji nas očekuju u Srbiji tokom decembra.

Bajaga i instruktori

Bajaga i Instruktori će, u sklopu promocije aktuelnog albuma “U sali lom”, održati veliki beogradski koncert 1. decembra u 21 čas u “Štark areni”. Biće to njihov drugi nastup u najvećoj hali u regionu. Prvi put su „Arenu“ napunili u decembru 2006, a solistički koncert u Beogradu će održati pet i po godina posle nezaboravnog spektakla na Kalemegdanu 2013. Uz mnoštvo starih hitova i pesama sa novog albuma, bend najavljuje specijalna iznenađenja za svoje obožavaoce. Ulaznice možete kupiti na blagajnama Eventim-a po cenama od 1300 dinara, 1500 dinara, 1600 dinara, 2200 dinara, 2500 dinara i loža 12000 dinara.

Željko Joksimović

“Dva sveta” je spektakularni projekat za čije koncerte se traži karta više. Ovi koncerti se pamte, o njima se priča, a ponovo će biti priređen u Sava Centru.  Na zadovoljstvo publike, jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, nastupiće u Beogradu 3, 6. i 18. decembra sa početkom u 20 časova u Velikoj dvorani Sava Centra, a 7. decembra u dvorani SPENS-a u Novom Sadu, gde će izvesti pop, rok i narodne hitove u swing aranžmanima. Treću godinu za redom Joksimović ispunjava obećanje i priređuje prednovogodišnji muzički događaj u kom spaja dva muzička i stilska sveta. Karte možete kupiti po cenama od 1500 dinara, 2000 dinara, 2500 dinara, 3000 dinara i 3500 dinara na biletarnici Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a.

Vlado Georgijev

Vlado Georgijev će tradicionalno u Sava Centru 13. i 14. decembra održati koncerte. Ulaznice za “Boemski” koncert su u prodaji na biletarnici Sava Centra, prodajnim mestima DD tickets-a i Eventim-a. Karte možete nabaviti po cenama od 1800 dinara, 2000 dinara, 2500 dinara i 4000 dinara.

Goran Bregović

Goran Bregović, jedini dobitnik “Grammy” nagrade sa naših prostora, prirediće nezaboravan spektakl 15. decembra u Štark Areni u 20 časova, koji neće zaostajati za njegovim koncertima koje održava svuda po svetu po najvećim i najprestižnijim dvoranama.
Na bini će mu se pridružiti Simfonijski orkestar RTS-a, kao i prijatelji i saradnici iz njegove bogate karijere. Karte možete kupiti na prodajnim mestima Eventim-a po cenama od 1600 dinara, 2000 dinara, 2800 dinara, 3200 dinara i loža 15000 dinara.

Haris Džinović

I ove godine, popularni pevač narodne muzike ostaće veran tradiciji i 25. decembra sa početkom u 20 časova prirediće još jedan koncert za pamćenje u Sava Centru. Karte za spektakularnu žurku čuvenog kralja meraka možete kupiti na biletarnici Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a po cenama od 1700 dinara, 2000 dinara, 2200 dinara i 2500 dinara.

Dino Merlin

U okviru aktuelne svetske turneje “Hotel Nacional”, Dino Merlin će 29. decembra, prvi put u svojoj karijeri održati koncert na Zlatiboru u sportsko-turističkom centru “Vai-tai”, a to će biti ujedno jedan od njegovih poslednjih koncerata u okviru ove turneje, kojom je umetnik pomerio sve granice do sada viđenih koncertnih produkcija na našim prostorima.Ulaznice za parter možete kupiti na prodajnim mestima Eventima i online na sajtu Eventima po ceni od 2.800 dinara, dok će cena za Fan pit i tribine iznositi 3.200 dinara.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: