Otkrijte najlepšu novogodišnju beogradsku kuću iz bajke

Ako ste mislili da kuće iz bajki ne postoje, prevarili ste se. U našoj prestonici, u Gostivarskoj ulici na broju 32 na Voždovcu već tradicionalno dugi niz godina za vreme novogodišnjih praznika na kući šestočlane porodice Tomić nastaje čarolija koja uveseljava sve prolaznike i koja je postala prava atrakcija. Bajka koja oduzima dah. Magiju stvara mladi Beograđanin Vuk Tomić, od detinjstva zaljubljenik u praznike i novogodišnje dekoracije.

Vuk tokom cele godine sam osmišlja dekoraciju a nalazi ideje i prikuplja opremu i na taj način svoju ljubav prema Novoj godini i prazničnoj atmosferi prikazuje na poseban način.

Preko 20.000 svetiljki krasi ovu kuću, a  posetioci imaju priliku da uživaju u zadivljujućoj i jedinstvenoj kreaciji svakog dana od 18 do 23 časa.

Svake godine pred kraj decembra veliki broj ljudi se okuplja na ovoj adresi kako bi uživali u svečanom paljenju sijalica koji je važan dan u godini za ovu opštinu.

Sezona praznika je u toku, a ako ste propustili da se prepustite čaroliji o kojoj se već godinama unazad piše i da uživate, mi vam predlažemo da praznične dane iskoristite kako biste posetili kuću Deda Mrazovog pomoćnika i uživate u bajci, ali ne zaboravite da uživate u životu jer je sam život najlepša bajka.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: