Počinje letnji provod u centru Beograda

U centru Beograda od sutra uživaćemo u radijskim koncertima, jedinstvenom ringu, besplatnoj školi rolšua, muzičkom programu i nezaboravnim letnjim trenucima.

Rajićeva šoping centar u saradnji sa Radiom 3, otvoriće letnju sezonu jedinstvenom manifestacijom “Povedi me u letnji provod“, u subotu, 25. maja, sa početkom u 18 časova. Specijalna gošća biće pop pevačica Ana Stanić, koja će na akustičnom koncertu izvesti svoje nove i stare hitove, a sve prisutne će sa bogatim programom u naredna dva meseca upoznati mlada glumica Maja Šuša.

Radio 3 će po prvi put “izaći“ u centar grada, otvorenim studijom iz koga će emitovati zanimljiv program. Manifestacija će biti upotpunjena najvećim hitovima strane i domaće muzike, koje će svakog dana uživo izvoditi najtalentovaniji mladi muzičari, zvezde YouTube scene, ali i dobro poznata imena domaće muzike.

Svakog dana od 14 do 16 časova, posetioci Rajićeva Shopping Centra i slušaoci Radija 3 uživaće u živim izvođenjima hitova, dok će svake subote od 18 časova biti organizovani besplatni koncerti.

Poseban deo manifestacije činiće i ring za vožnju rolšua, jedini u gradu, koji će biti otvoren svakog dana u periodu između 12 i 20 časova. Uslov da posetioci dobiju mogućnost da uživaju u ovom jedinstvenom iskustvu vožnje, biće kupovina u bilo kojoj radnji centra u iznosu od 500 dinara. Za sve one koji su novi u ovoj veštini, nedelja je rezervisana za besplatnu školu rolšua, u periodu od 18 do 20 časova.

Za ljubitelje društvenih mreža, tu je i interaktivni Insta konkurs Moje leto u Rajićevoj. Troje najkreativnijh očekuju poklon vaučari u iznosu od 10.000 dinara.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: