Počinje beogradski novogodišnji festival

Beogradski novogodišnji festival je novo ime za staru i prepoznatljivu manifestaciju zabave i praznične kupovine – Novogodišnji vašar. Ova manifestacija biće organizovana po 58. put od 14. do 30. decembra u halama 1, 1a, 2 i 4 Beogradskog sajma uz besplatan ulaz.

Koncept ovog događaja je promenjen i ovo više nije manifestacija namenjena samo najmlađima. Zahvaljujući novim sadržajima u ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje mogu da uživaju i odrasli.

Na Beogradskom novogodišnjem festivalu posetioce očekuju najkvalitetniji novogodišnji sadržaji: zabava i druženje, klizališta, koncerti, predstave, zabavni programi za decu, kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.

Festival je deo manifestacije “Beogradska zima”, koju organizuju Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Dečji kulturni centar i Centar beogradskih festivala (CEBEF).

Kao i prošle godine, u hali 1 biće smešten zabavni park sa ringišpilima i drugim rekvizitima za zabavu najmlađih, dok će u hali 1a biti prodajni štandovi.

Radno vreme je od 10.00 do 22.00.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: