“Novogodišnji ukus fest – specijalno izdanje” u Kombank dvorani

Specijalno izdanje “Novogodišnji ukus fest” po četvrti put biće održan u subotu 15. decembra od 9 do 19 časova u Kombank dvorani u Beogradu (ulaz sa trga Nikole Pašića), a ulaz je besplatan.

Na ovoj manifestaciji domaće hrane i pića biće predstavljeno preko 1000 proizvoda koje će predstaviti izlagači iz cele Srbije i regiona.

Posetioce očekuje bogat novogodišnji program, animacije za decu, degustacija i kupovina najboljih i najkvalitetnijih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, renomiranih vina, likera, piva, domaćih sokova, pršuta, kobasica, čvaraka). Neodoljivi domaći kolači i nadaleko čuveni tradicionalni džemovi, kao i oni najnoviji od kajsije sa vanilom i vitaminom C i drugim čarobnim aromama biće predstavljeni na specijalnom izdanju “Novogodišnjeg ukus fest-a”.

Prvi put posetioci će imati priliku da okuse i da nabave med ni manje ni više nego sa zlatom. Imaćete priliku da saznate kako se pripremiti za praznične večeri uz prirodnu kozmetiku koja se pravi od prepeličijih jaja. Na šarenoj paleti su i proizvodi od maline sa neverovatnim kombinacijama i ukusima čokolade, vanile, cimeta, kao i čuveni liker sa aromama iz prirode.

Posebna atrakcija biće tvrdi sir sa lekovitim biljom, kao i lisnati sirevi sa najnovijim aromama koje ćete moći u subotu da degustirate.

Specijalni gosti festivala biće diplomatski predstavnici zemalja koje imaju nove agrarne programe, kao i ugledni privrednici iz regiona.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: