Najoriginalniji bioskop u regionu nalazi se u Zagrebu

Već godinama Beograđani pate za starim gradskim bioskopima i činjenicom da su se filmske projekcije najvećim delom preselile u multipleks bioskope u tržnim centrima. Ovaj trend odavno se proširio gradovima širom sveta, a nije zaobišao ni našu zemlju.

Zagreb je otišao korak dalje i otvorio bioskop originalnog koncepta i zanimljivog dizajna. Sigurni smo da će sve ljubitelje sedme umetnosti oduševiti Kaptol butik sinema koji se nalazi u hrvatskoj prestonici. Ovo zanimljivo mesto za uživanje u umetnosti i kulturi nudi pet bioskopskih sala, ali i bar u kojem možete uživati nevezano za filmske projekcije. Na istom mestu možete pogledati omiljeni film, a zabavu nastaviti sa prijateljima na piću u jedinstvenom ambijentu.

Ovaj bioskop otvoren je pre gotovo dve godine i od tada se u njemu organizuju filmske premijere, festivali, ali i različite promociije, modne revije, koncerti, dečiji rođendani i poslovne proslave. Uz zanimljiv šank, udobne fotelje, instalacije i fotografije uživaćete u koktelima, ili posetite zastakljenu baštu i popijte piće u oazi palmi koje će učiniti da se osećate kao u raznobojnoj džungli. Ovaj prostor koji predstavlja spoj retro i modernog stila dizajnirao je čuveni hrvatski studio Franić i Šekonja, a za uniforme osoblja u baru bila je zadužena čuvena dizajnerka Aleksandra Dojčinović.

Kaptol butik sinema postao je jedno od vodećih kulturnih mesta Zagreba na kojem je važno biti viđen i videti sve ličnosti iz umetničkog, kulturnog i medijskog sveta, a sasvim sigurno je i najslikaniji bioskop u regionu jer odličan ambijent garantuje savršenu instagram fotografiju. Nadamo se uskorom otvaranju sličnog bioskopa u Beogradu, a do tada posetite Zagreb i uživajte u celokupnom iskustvu koje nudi ovo mesto.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: