MrazijAda 2019 – humanitarna trka na Adi Ciganliji

Tradicionalno i ove godine biće organizovana humanitarna trka na Adi Ciganliji pod nazivom MrazijAda. U organizaciji Sportskog saveza Rakovice trka će se održati 5. januara 2019. godine.

Programom MrazijAda predviđeno je održavanje trke oko Savskog jezera ukupne dužine 7,7 km. Start je zakazan za 18 časova kod restorana “Jezero”, a prijava učesnika i podela brojeva počinje u 17.30 časova na istoj lokaciji.

Učešće je otvoreno za sve humane ljude dobre volje koji mogu prepešačiti ili pretrčati stazu oko Savskog jezera, a “kotizacija” za ovu humanitarnu trku su pelene za odrasle (koje možete kupiti i na komad, pa tako možete doneti i jednu pelenu jer naše malo nekome je mnogo), koje će organizator donirati Centru za prihvatanje odraslih lica u Kumodraškoj ulici.

Preporuka organizatora je da u skladu sa temom trke učesnici obuku bar deo sportske opreme u simboličnoj “dedamrazovskoj” crvenoj boji.

Za najuspešnije takmičare/ke otvorene humanitarne trening trke MrazijAda  predviđene su nagrade, i to nagrade za prva tri mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i nagrade za namlađeg i najstarijeg učesnika.

Budimo humani jer je humanost najvrednija osobina koja krasi jednog čoveka.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: