Kralj valcera Andre Rieu nastupa u Beogradu

Čuveni holandski dirigent koga nazivaju ”kraljem valcera” Andre Rieu i njegov orkestar ”Johan Štraus”, nastupiće 22. maja 2019. godine u beogradskoj Štark areni, u okviru svoje svetske turneje.

Кoncerti Andrea Riua su vatromet emocija. Na otprilike 100 koncerata godišnje, Riu donosi savršenu zabavu sa najpoznatijim svetskim, romantičnim melodijama prepunim duše, kao i brojna iznenađenja, humor i vrhunske internacionalne soliste. Zajedno sa njegovim šezdesetočlanim orkestrom ”Johan Štraus”, najvećim privatnim orkestrom na svetu, harizmatični Holanđanin već trideset godina obilazi svet.

“Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života” navodi Andre Riu. “Ako delić muzike dotakne moje srce, dotaći će i vaše. Ova divna muzika mi omogućava da donesem svetu radost života i humor. Sve je dozvoljeno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, igranje, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha.”


Preko 40 miliona prodatih CD-ova i DVD-eva, 30 prvih mesta na muzičkim listama i 500 platinastih nagrada, čine Andrea Riua “maestrom mase” kako ga je “Njujork tajms” nazvao, a njegovi spotovi na Jutjubu premašili su milijardu pregleda.

Uživajte u fantastičnoj mešavini valcera, filmske muzike, mjuzikla, opera i hitova na koncertu u našoj prestonici za koji je ostalo još malo karata.


Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: