Izložba “Island u Beogradu”

U ponedeljak 29. oktobra u galeriji KC Grad otvara se multimedijalna izložba fotografija i video zapisa “Island u Beogradu”. Na izložbi će biti predstavljena inspirativna kultura i jedinstvena priroda ove ostrvske države na severu Evrope.

Umetnica Katarina Simović kroz fotografije i video zapise donosi nam neverovatne pejzaže, zanimljivu arhitekturu i vedru atmosferu Islanda. Ovo vulkansko ostrvo inspirisalo je umetnicu koja se fotografijom bavi već pet godina, a završila je srpski jezik i književnost na Univerzitetu u Beogradu.

Posetioci će imati priliku da uživaju u prizorima zanimljivih reljefnih oblika i prirodnih fenomena koji ovo udaljeno i izolovano ostrvo čine neodoljivom turističkom atrakcijom.

Izložba se organizuje pod pokroviteljstvom Icelandair-a, nacionalne avio kompanije Islanda, a posetioci će imati priliku da je posete do 4. novembra. Povod je potreba da se posetiocima približi inspirativna kultura i priroda Islanda, kao i da se pruži prilika za upoznavanje sa načinom poslovanja i ponudama islandske avio kompanije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: