Ideje za savršen letnji dejt

Iako nam se bliži kraj avgusta, koji najčešće povezujemo sa krajem godišnjih odmora, a samim tim i leta, visoke temperature nam nagoveštavaju da će leto još uvek potrajati. A ukoliko patite što ste se nakon odmora vratili u grad, tu smo da vas podsetimo da nam za letnji provod nisu potrebne nikakve egzotične destinacije, već da i u svom gradu možete uživati.

Iskoristite ostatak leta da uživate sa svojom drugom polovinom, a kako bi vaš izlazak bio originalan, donosimo vam pet predloga za savršen dejt kojim ćete sigurno obradovati voljenu osobu.

Piknik

Za piknik vam nije potrebno ništa sem lepog vremena, ćebeta i ukusnih grickalica. Izaberite romantično mesto u prirodi odakle možete posmatrati zalazak sunca ili zvezdano nebo, izađite iz centra grada u obližnje izletište, na reku ili brdo, ili uživajte u lokalnom parku. Pripremite omiljenu hranu i piće, prostirku i zaštitu od komaraca i sigurni smo da ćete provesti predivno romantično popodne ili veče.

Iznajmljivanje čamca

Ukoliko imate sreću da živite blizu reke ili jezera, raspitajte se o mogućnosti iznajmljivanja čamca i provedite dan na vodi. Uživajte u kupanju i sunčanju, ili u samoj romantičnoj plovidbi u dvoje.

Bioskop na otvorenom

Sve je više letnjih manifestacija koje podrazumevaju održavanje filmskih projekcija pod otvorenim nebom. Bioskop je mnogima omiljena vrsta večernjeg izlaska u paru, a bioskop na otvorenom uneće još veću dozu romantike. Izaberite romantičan film i uživajte u njemu pod zvezdama.

Noćno kupanje na bazenu

Bazen je jedan od najlepših načina da se rashladimo u letnjim danima, ali i noćima. Dok su još i noći tople, možete ih provesti na noćnom kupanju. Raspitajte se koji od obližnjih bazena nude ovu mogućnost i uživajte u kupanju pod mesečinom.

Noć na splavu

Ukoliko želite da provedete romantičnu noć sa voljenom osobom daleko od svakodnevice koja podrazumeva život u zajednici, decu i kućne obaveze, a nemate mogućnosti za putovanje, romantiku možete pronaći i u svom gradu. U Beogradu se već godinama izdaju splavovi na rekama koje možete iznajmiti na jedan dan (i noć), osamiti se i uživati samo u zvucima vode i svojoj drugoj polovini.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: